tag:blogger.com,1999:blog-4953712456081628983.post415899337925534028..comments2023-09-13T01:06:50.308-07:00Comments on LYKKELIG SOM LITEN: Superfood og møkkamat...Kari Løvendahl Mogstadhttp://www.blogger.com/profile/14405512200711671838noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4953712456081628983.post-60509985216186639182013-11-01T06:31:52.280-07:002013-11-01T06:31:52.280-07:00Takk for kommentar!
Ja, det er jo vi voksne og fo...Takk for kommentar! <br />Ja, det er jo vi voksne og forbrukere som kan gjøre en forskjell og stille krav.<br />Og ikke minst å gjøre endringer selv:-)Kari Løvendahl Mogstadhttps://www.blogger.com/profile/14405512200711671838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4953712456081628983.post-34625298372941811832013-10-30T05:10:41.653-07:002013-10-30T05:10:41.653-07:00Jeg undrer meg også over den "tosidige ensidi...Jeg undrer meg også over den "tosidige ensidigheten" du beskriver. På den ene siden at vi liksom ikke har tid til å lage mat lenger, noen av oss - og at ferdigmat og søppelmat normaliseres. På den andre siden fokus på en masse sære og spesielle (og dyre) greier som faller på siden av det som realistisk sett kan være et hverdagskosthold. Spesielt bekymringsfullt synes jeg det er at unger i så stor grad tilbys søplemat-varianter - for eksempel på SFO. Ofte framstilles det som "det er det barn vil ha" (pasta, kjeks, boller, cornflakes...) - men det er vi voksne som har ansvaret for å vise mangfoldet og mulighetene i matverdenen.underveishttps://www.blogger.com/profile/04988568380640406962noreply@blogger.com