tirsdag 27. august 2013

"If you love somebody, set them free"...

I dag har jeg sendt avgårde eldstesønnen min til USA på utvekslingsopphold i et helt år. Det er en rar følelse av vemod og glede. Vemod fordi man syns det er så fryktelig trist å skilles fra barnet sitt så lang tid, og så langt borte. Glede fordi man er glad for at barnet sitt har vokst opp til å bli et så selvstending og modig menneske at han tør å hive seg uti et slikt usikkert men spennende prosjekt, som det er å dra hjemmefra for så lang tid. Det er dette det å være mor og forelder består i, er det ikke? Nettopp drømmen om å oppdra barna sine til å bli trygge og selvstendige individer, som tør å stå på egne ben og prøve seg i ut i verden på sine egne vinger.


Men det gjør jo så vondt også... Jeg kjenner meg ganske tappet i kveld, med et sug i magen, fordi jeg ikke vet hva som venter ham, og ikke har så mye jeg kan gjøre for ham i hverdagen i denne perioden. Men det blir helt sikkert bra, og det er så utrolig hvor mye man får med seg av ballast av et slikt opphold, som man har nytte av videre i livet.

Så jeg skal vel egentlig være fornøyd i kveld, selv om det kjennes litt sårt akkurat nå. Vondt-godt på et vis, som slike ting er...

4 kommentarer:

 1. Åh!
  Jeg kjemner følelsen, tror jeg. Nå er det riktignok lenge til frøkna her i huset skal ut i den store verdem, men jeg synes jeg kjenner følelsen langt inni magen.

  Klem!

  SvarSlett
 2. Jeg er kanskje rar, men føler litt på det samme når jeg sender ettåringen i barnehage...

  SvarSlett
 3. Var selv et år i USA som au-pair,det beste året i mitt liv.Ikke alt var lett,men jeg måtte lære å stole på meg selv,bli uavhengig og følte meg fri som fuglen.Det var nok verre for mine foreldre og besteforeldre,men i dag er foreldrene mine glade for alle erfaringene jeg fikk med meg.

  SvarSlett
 4. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett