En av mine gode barndomsminner er å spise rabarbra, med strøsukker oppi "dumpa" på rabarbrastilken.
Vi hadde fine rabarbrabusker i hagen. Min danske mor hadde og en sommerspesialitet med sin rabarbrasupppe, som var deilig å drikke iskald.
Rabarbra er en undervurdert frukt (egentlig grønnsak), som ofte står ubrukt i mange hager rundt omkring.
Hvor deilig er ikke en saftig rabarbrapai med vaniljeis? Eller rabarbra- og jordbærsyltetøy på brødskiven?
Jeg har ikke helt fått rabarbraplantene mine til å gro godt i min egen hage, så jeg er så heldig å ha flere naboer, hvor jeg kan gå på "slang" både støtt og stadig.
Og så får ungene kose seg med hver sin stilk med sukker på, akkurat som meg selv da jeg løp rundt med bare ben og nøt sommerferien;-)
Vi hadde fine rabarbrabusker i hagen. Min danske mor hadde og en sommerspesialitet med sin rabarbrasupppe, som var deilig å drikke iskald.
Rabarbra er en undervurdert frukt (egentlig grønnsak), som ofte står ubrukt i mange hager rundt omkring.
Hvor deilig er ikke en saftig rabarbrapai med vaniljeis? Eller rabarbra- og jordbærsyltetøy på brødskiven?
Jeg har ikke helt fått rabarbraplantene mine til å gro godt i min egen hage, så jeg er så heldig å ha flere naboer, hvor jeg kan gå på "slang" både støtt og stadig.
Og så får ungene kose seg med hver sin stilk med sukker på, akkurat som meg selv da jeg løp rundt med bare ben og nøt sommerferien;-)