onsdag 12. oktober 2011

På mormorbesøk...;-)

Det er høstferie her i Trondheim, og i dag sendte jeg de tre minste på bussen for å besøke mormor i Surnadal.
Der blir det nok både brettspill, lek i hagen og bollebaking, tenker jeg, og alle tre får masse kos og oppmerksomhet i noen dager!

Det er så flott og verdifullt å ha besteforeldre som er spreke og raske, og som er glade og interesserte i å tilbringe tid sammen med barnebarna;-) Tenk så mye de små lærer av å være sammen med de fra den generasjonen, og det er er stas for mormor å ha barn i huset, for noen dager iallefall...

Og så er det ikke så verst for mamma og pappa heller da, som får litt "høstferie" også;-) Jeg må jo innrømme at det er godt å ha hodet mer eller mindre for seg selv i noen dager og da... Det er ganske intenst med mange barn, som snakker over seg, og konkurrerer om oppmerksomheten, og om å være den som skal si noe til mamma først!

Så en høstferie hos mormor er en vinn-vinnsituasjon for alle parter:-)

mandag 10. oktober 2011

Endelig på trykk...;-)

I vår ble vi kontaktet av bladet Dine Penger, som hadde hørt om oss og det lille firmaet vårt Lykkelig som liten. De hadde lyst til å lage en reportsasje om oss, og det kunne vi jo ikke si nei til;-)
Av tusenvis av firmaer i Norge så hadde de valgt ut oss; det var sært og artig, og selvfølgelig veldig flatterende for vårt lille familiefirma!

Vi har jo drevet på i 2 års tid nå, jeg og mannen min, og utvikler og lager økologiske og naturlige hudpleieprodukter for mor og barn. Og vi merker jo det at folk er veldig fornøyde, og vi har stadig flere kunder fra hele landet.Så nå er håpet at enda flere får øynene opp for oss:-)

Bladet vi er i står i bladhyllene i butikkene nå, og jeg har scannet inn artikkelen, som dere kan se på linken nedenfor:-)http://www.lykkeligsomliten.no/Presse/Dinepenger.html


Ha en fin ettermiddag!