tirsdag 14. februar 2012

"Gjør livet levende-ha en affære!"...

 Dette er slagordet hos et nettsted som jeg fikk en "hilsen" fra på mail i morges.

Jeg fikk en litt spesiell valentin-mail i dag, med overskriften "Valentin er for elskere"
Kanskje flere har fått denne noe spesielle Valentinhilsenen fra  http://www.victoriamilan.no/blog/ ...??

Dette nettstedet kan skryte av stadig flere brukere, faktisk er visstnok over 100 000 nordmenn brukere av Norges angivelig datingsside, der 30% av brukerene er i faste forhold.

I dagens mail, eller "spam", konkluderer de med at "kona får blomster, elskerinnen får undertøy", og omtaler dette som om dette er den mest naturlige ting i verden. I følge en undersøkelse de har foretatt blant flere tusen av sine kunder, så ville majoriteten av "oss" valgt å feire Valentinsdagen sammen med elskeren vår fremfor med vår egen partner. De forteller også at over 90% i kategorien elskerinne,  får en romatisk gave, mens bare 16% av de faste partnerene får oppmerksomhet...!

Huff å meg. Tenk å drive et slikt nettsted da!
Jeg har tatt en titt på hjemmesiden deres, og der får man "gode" tips om hvordan man skal unngå å bli avslørt, og å slippe at ektefellen finner ut at man dater andre og er utro.

Det som er skremmende er jo den kjensgjerning at så mange søker lykken andre steder enn hjemme. Dette gjelder begge kjønn, og i alle slags hjem og forhold.
Dette er ikke akkurat noe nytt fenomen, og i en travel, strevsom og altoppslukende hverdag, der barn, jobb og kjedelige rutineaktiviteter tar det meste av tiden, er det lett å henledes til å tro at gresset er grønnere andre steder, og mange kan la seg friste av uforpliktende eventyr.
Det er vel nettopp dette som er noe av problemet; til og med i forhold som egentlig fungerer godt, blir man fort oppslukt av barna og praktiske trivialiteter, og det er så lett å glemme å tenke på partneren sin som partner, og et forhold man faktisk må satse på! Da blir det fort "kjedelig", og det er akkurat dette mange ikke takler, og slutter da å se det som en gang var tiltrekkende med den andre.
Mange slutter også å rose hverandre, respektere hverandre, og å gi komplimenter. Dette er alle mennesker avhengige av for å blomstre, og det er jo klart at det er fristende å oppsøke et nettsted da, der man "møter" et annet menneske som plutselig gir deg all verdens komplimenter og juicy meldinger...!

http://www.abcnyheter.no/livet/2012/02/14/menn-ma-ta-ansvar-parforholdet


 Dette var kanskje litt malurt i begeret på en så romantisk dag, men dere får ha en fin dag alle sammen, med eller uten gaver...;-)