søndag 24. juni 2012

Gode gamle...:-)

I vår raske og omskiftelige verden, med stadig mer tempo, data og turnover på hva som er "in", er det godt at noe består som det var.

Det er trivelig å gomle på godteri som var fast lørdagsgodt da man selv var liten, og "Vangsgutane" er fortsatt et fast innslag blant julelektyren her i huset.

Det er også så koselig når ungene leker de samme lekene som jeg selv synd var artig , og brukte time etter time på i min egen "bardoms dal".

I helgen har  det å hoppe "Paradis" vært det helt store, og gaten utenfor oss har vært rikt dekorert med gatekritt.
Åh, jeg må si jeg syns det er litt deilig at mine egne barn syns det er stas med ting jeg selv drev med, og at ikke alt er bare gammeldags og helt ut.
Å hoppe Paradis er jo dessuten et fint og trivelig alternativ til å spille på PC eller kikke på den evindelige TV-skjermen... ;-)3 kommentarer:

 1. Litt dårlig samvittighet over alt jeg ikke har lært barna mine og som jeg strengt tatt ikke husker ordentlig lenger. Så mange leker..

  Husker du trådleken som gikk ut på å lage ulike figurer av en tråd som ble holdt mellom fingrene på en person og så skulle den andre personen lage en ny figur?

  SvarSlett
 2. Ja, jeg husker "trådleken" såvidt, og det hadde nesten gått i glemmeboken, til min 9 år gamle datter kom hjem fra skolen i vinter og ville leke den med meg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så morsomt!

   Hadde vært veldig fint om du lagde et innlegg om hvordan leken foregår, for jeg klarer ikke hente det fram fra minnet. Har lyst til å ta det opp igjen med barna mine.

   Slett