fredag 20. juni 2014

LIVSLANGS-ny blogg!...

Hei!

Jeg har vært litt i dvale i det siste, på bloggefronten.
En av grunnene er at våren er spekket med travelhet og gjøremål, ikke minst når man har mange unger, som skal feires og "avsluttes" både på skolen, idrettsbanen og i kor og musikk.

Den andre grunnen er at jeg er i ferd med å flytte bloggen min ut av "Lykkelig som liten".
Lykkelig som liten er jo firmaet som jeg om mannen min driver, og der er det full satsning mot nye høyder for våre fantastiske naturprodukter for store og små. Men det er en annen historie;-)

Jeg har bestemt meg for å kreere en helt egen blogg, som skal leve sitt eget liv, og jeg håper og ønsker at så mange som mulig har lyst til å følge meg videre!

Min nye blogg skal hete LIVSLANGS

Det henspeiler på at jeg skal fortsette å skrive om både de små og store ting som opptar meg i livet, der jeg er nå, der jeg har vært og dit jeg går videre.

Bloggen er litt under utvikling ennå på den estetiske siden, men hjertelig velkommen skal dere være!
Jeg håper at dere som er faste følgere blir med meg dit, og fortsetter som følgere.
Og hjertelig velkommen til alle dere som titter innom bloggen min også.

Velkommen til LIVSLANGS!

www.livslangs.no


1 kommentar:

 1. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: Karnataka.temple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett