torsdag 17. mars 2011

Sleip taktikk...

Denne uken ble jeg mektig irritert. Plutselig dumpet det et brev i postkassen til poden min på 14, fra AUF. Brevet var et velkomstbrev fra Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon, der de takket for at han hadde meldt seg inn hos dem. Ellers sto det rosenrødt om alt AUF hadde av tilbud om kurs, treff, Utøya osv, og at de ba om at han betalte innmeldingsavgift.

Litt overrasket var jeg, og lurte på om han var blir politisk aktiv...? Bra det i og for seg, men det var likevel uventet, syns jeg.
Gutten virket like overrasket som meg over brevet fra AUF.

Det demret etterhvert, og han kom på at han hadde blitt stoppet i byen en dag, og spurt et par spørsmål, bl.a. om han syns det var en bra sak å jobbe for gratis bussbilletter for ungdom, noe han ikke overraskende var enig i. Han ble visst deretter bedt om å skrive under et eller annet, som i ettertid viser seg å være en vei rett inn i AUF!

Det er ikke rart at AUF, og sikkert mange andre organisasjoner, har høye medlemstall, dersom det er denne måten de skaffer seg nye medlemmer og tilhengere på! Hvis det er på et slikt grunnlag de får økt statsstøtte på, så reagerer jeg skikkelig!

Moralen er iallefall at man aldri må signere på noe som helst uten å granske hva det er man skriver under på. Ikke minst så er det innmari viktig å lære dette til ungene sine, som tydeligvis er lette bytter for dem som henger rundt over alt i byen vår, iallefall, og skal ha oss til å skrive under på alt mulig.

Den stakkars kontormedarbeideren ved AUF i Oslo fikk iallefall høre hva jeg mente om dette, da jeg ringte og ba dem om å slette sønnen min fra medlemsregistrene sine.

Fy skam dere , AUF!


2 kommentarer:

  1. Den der kjenner jeg til. Ble selv medlem av auf da jeg var ung fordi det var eneste måten å få dem til å slutte å mase. Vi satt på en bank i byen og en auf'er maste, maste og maste. Til slutt spurte vi "hvis vi blir medlem, lar du oss være i fred da?" "ja" fikk vi som svar, og da ble vi kvitt han. Betalte aldri inn noe, og ble oppringt til slutt fordi de lurte på hvorfor jeg ikke betalte :p

    SvarSlett
  2. Heisann! Uheldigvis finnes det flere tusen tilfeller av dette rundt om i landet. AUF har tidligere også fått høre det da de melde inn kjæledyr og lignende. Jeg kjenner flere som har fått slike dårlige erfaringer med ungsomspartier, men jeg skulle ønske du ikke dro alle ungsomspartiene under en kam. Selv er jeg medlem i Unge Høyre, og vi ønsker ikke å bli sammenlignet med andre partiets måter å melde inn medlemmer.

    Ellers så synes jeg det var et utrolig bra innlegg og at dette kommer ut. Det burde bli konsekvenser for AUF, når de er så sleipe når de melder inn "medlemmer" på den måten der.

    SvarSlett