lørdag 19. mars 2011

Ski-Eldorado...:-)Uansett om man er født med ski på beina eller ei, så må det øves, og ferdighetene må læres og finpusses.
Her i Trondheim er vi så heldige å ha Bymarka rett ved byen, og her finnes Gråkallen Skileik. Dette er et stort område som er tilrettelagt for unger, med bakker, hopp og løyper i aller fasonger, slik at de kan øve på ski på en morsom måte. I tillegg finnes det flere buer, der man kan gå inn og varme seg, og grue slik at man også kan steke seg en pølse hvis man vil.
De arrangerer også skikurs her, og har mange skoleklasser på besøk i løpet av vinteren.Jeg tar av meg hatten for alle de frivillige i Trondhjems Skiklub, som er ute i all slags vær og ordner løyper og bakker, for at vi skal kunne ha med oss barna våre i dette flotte anlegget!

I dag var det knallvær, og folk storkoste seg i Bymarka.
Det er så flott å kunne ha et slikt område å øve på "fiskebein", "orgeltramp" og løypegang, før man setter i vei med ungene på lengre turer. Da blir ting fort mer lystbetont.


I dag tok vi oss en tur i de ulike små løypene som er laget; Naturløypa, Eventyrløypa og Tull og Tøys-løypa. Den siste var ekstra morsom, for der passerte vi skilt med både Prompedumpa, Fismyra og Fjertefallet. Ikke rart at det blir artig å gå på ski da, for en nybakt 5-åring!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar