torsdag 16. juni 2011

Spelsesongen er igang...;-)
I kveld har vi vært på sommerfest i barnehagen til minstemann. Og det er ikke hvilken som helst sommerfest; der er det friluftsscene, og hver av avdelingene har dramatisering, sang og dans!
Og i år som de forrige årene, så tok de oss med på vikingetokt med Olav Trygvasson, Håkon Jarl og Tormod Kark, iført flotte hjemmelagede kostymer, hjelmer, skjold og sverd.
Vi fikk også se innslag med folkeeventyr som Askeladden og Trollet på Hedalsskogen, der småtasser på 3, 4 og 5 år fremfører lange replikker og synger sanger og viser med mangfoldige vers utenat.

Det er kort og godt fenomenalt, og jeg er like rørt hvert år! De voksne i barnehagen gjør en utrolig jobb med våre små, og får frem et potensiale som man ikke trodde lå i slike små mennesker.

Jeg føler meg som verdens heldigste mor som får ha mine barn i Cecilienborg Barnehage. Og jeg har prøvd en del barnehager i årenes løp. Med sin særegne pedagogikk tar de barn på det største alvor, gir dem en forutsigbarhet, rytme i hverdagen i barnehagen, og viser hvor kompetente små førskolebarn er. Ikke rart at styreren over 30 år mottok Kongens Fortjenestemedalje for et par år siden!

Det er kort og godt en barnehage utenom det vanlige!

Her i huset har femåringen gått og sunget på vikingevers og sanger de siste ukene, som handler om avkappede hoder, sverd og slag og vikingekvinner som blir bortført.
Hvor mye han forstår av datidens brutale "sjarm" vet jeg ikke, men han har iallefall ikke vondt av det:-)

Takk igjen til Cecilenborg Barnehage, dere er verneverdige!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar