torsdag 9. februar 2012

En liten milepæl...:-)

I dag har jeg vært med på innskriving av mitt femte- og siste- førskolebarn.
Det var en liten spent kar som dro på skolen, for å møte rektor og nye kommende skolekamerater i formiddag, men det var jammen også en spent og rørt mamma som var med...;-)

Tenk det er 14 år siden første gang jeg sto der sammen med min førstefødte! Så har det gått slag i slag, og jeg og min familie kan nok regnes som både veteraner og VIP-medlemmer av Nyborg Skole nå.

Men som det er med fødsler, bursdager og andre viktige merkedager som har med sine barn å gjøre, så var dagen i dag også veldig spesiell, og det var rart og rørende å se min lille gutt sitte der og skrive navnet sitt inn i skoleboka...!Han var varm i trøya han, -man blir nok litt herdet og trygg av å være femtemann- og når det i tillegg var storesøster i 3. klasse som ble fadderen hans, og viste ham rundt på skolen, så var det ikke mye sjenanse der i gården!

Om et halvt år er mange års karriere som barnehageforelder historie; herregud som årene går!

CARPE DIEM!

2 kommentarer:

  1. Dere er erfarne skoleforeldre nå ja! Tenk at yngste har blitt så stor! Og så tenker jeg litt ekstra på deg nå og i morgen - har akkurat skrevet ferdig et bursdagsinnlegg til min som blir elleve i morra...Klem fra meg.

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Pia!
    Det er en spesiell dag ja, det vil det alltid være...:-)

    Gratulerer så mye til dere!

    SvarSlett