fredag 21. desember 2012

Julekort på gammelmåten...

Førjulstid er førjulsstri, for mange av oss iallefall.
Mye skal ordnes, og vi det er visst ikke måte på alt vi "må" ha gjort før jul.

En av de tingene jeg syns er koselig i juleforberedelsene, er å skrive julekort. Da blir det selvsagt et "skrytebilde" av familien, iallefall av de håpefulle, og listen er nokså lang for hvor en  hilsen skal sendes. Man tyvtitter i bunken fra i fjor, og satser på at ingen blir glemt...!


Jeg må innrømme at det ikke blir en lang epistel hvert år, og noen ganger jukser jeg litt og sender over bare en liten "God jul og Godt Nytt år". Men er ikke det greit da? Det er selvsagt artig å få høre om hva venner og familie har gjort og sett og vokst det siste året, og det er imponerende hvor flinke noen er til å gi rapport:-) Men jeg blir faktisk ikke fornærmet over dem som tar hurtigvarianten heller; for tenk hvor mye kosligere det er å få et julekort da enn å ikke få noen i det hele tatt!

Det har blitt stadig mer vanlig å ikke sende julekort, å sende elektroniske julekort på mail, eller å sende en hilsen på Facebook.
Jeg må virkelig si jeg håper at jeg fortsetter å få en del julekort i postkassen i årene fremover også. Det er jo så koselig å åpne postkassen når det ligger brev og kort der; det er jo ikke hver dag lenger.
Så jeg må innrømme at det er litt egoistisk at jeg er såpass ivrig med å skrive julekort i øst og vest selv; da er jeg ganske sikret å få noen i retur iallefall;-)

2 kommentarer:

 1. Er så enig så enig. Men jeg havner alltid der jeg er i år, julekortene omgjøres til nyttårskort på grunn av at jeg er for treig til å få sendt dem..

  SvarSlett
 2. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne i lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: karnataka.temple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett