søndag 23. oktober 2011

Bøssebæreren...:-)

I ettermiddag har jeg vært med 8-åringen min på en runde med innsamlingsbøsse. Hun var raskt ute og vervet mamma etter at hun hadde fått hørt om innsamlingsaksjonen på skolen.

http://www.folkehjelp.no/no/tv-aksjonen_nrk/

Og det går jo til en god sak da, så det var en trivelig runde vi hadde, der folk sto klare med pengene da vi ringte på døra:-)

Det er fint at ungene blir engasjerte i slikt også, syns jeg. De har også fått mye fin info om hva Norsk Folkehjelp står for gjennom Supernytt i NRK. Der har de vist reportasjer om barn som har fått sprengt bort føtter og hender fordi de har tråkket på miner, eller trodd minene var leketøy de kunne plukke opp. Slike reportasjer gjør inntrykk på et barn.
Vi har vel alle litt godt av å høre slike historier, og bli påmint hvor utrolig godt og trygt vi har det her i landet. Vi kan trygt sende barna våre ut og leke, uten å tenke på at det kan ligge miner gjemt på bakken eller under jorden...

I dag møtte vi bare blide og gavmilde folk på ruten vår, og vi håper at Norsk Folkehjelp får inn masse penger rundt omkring;-)


2 kommentarer:

  1. Enig i at bøssebæring er en fin måte å ta samfunnsansvar på sammen med barna.

    Vi er heldige som bor i et trygt land, vi har det som burde være selvfølgelig i alle land.

    Flott innsats av deg og datteren din!

    SvarSlett
  2. Eldstesønnen har vært bøssebærer sammen med noen kompiser. De opplevde at folk var gavmilde og vennlige:)

    SvarSlett