mandag 7. november 2011

Skinnet bedrar...!

I dag kom "nyheten" om at mange kjente hudpleieprodukter inneholder stoffer som er farlig og uheldig for kroppen, og for naturen.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2011/11/07/hudpleieprodukter-kan-gi-hormonforstyrrelser

Nytt og nytt, Fru Blom; dette har vært kjente lenge, men saken er at norske myndigheter har vært mye tregere enn en del andre land med å advare folk, og å forby mange av disse ekle stoffene som finnes i masse kremer, sjampoer og såper.


Jeg har skrevet blogger om dette tidligere også, så dere kan slå opp på søkeord som "parabener", "hudpleie" eller lete dere bakover i bloggen for å finne det jeg har skrevet før.Mange kjente og også ekslusive kroppspleiemerker og kosmetikk inneholder disse stoffene, som gjerne er med på å gjøre nettopp disse produktene "lekre", lett smørbare og med god lukt. Men problemet er at disse stoffene ved jevn bruk i årevis kan gi ille konsekvenser som kreft, nedsatt sædkvalitet hos menn og for tidlig pubertet hos jenter.

Ett og ett av disse produktene er kanskje ikke så ille, men det er summen av eksopneringen som gjør dette så skremmende.

Vi som driver Lykkelig som liten, har vært opptatt av nettopp disse tingene, og har jobbet hardt for å kunne tilby rene og naturlige produkter for både store og små.
Med slike oppslag sopm i dag er det tydelig at vi har satset riktig, og vi håper stadig flere rundt omkring også blir mer bevisste på hva de smører på kroppen til både seg selv og til barna sine!

www.lykkeligsomliten.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar